Inloggen|Schrijf je gratis in |Bekijk winkelwagen|Producten|Label|Nederland (Dutch)

Gratis Tax (alle landen).
Onze diensten: Beste kwaliteit, beste service, snelle.
E-mail: Klik hier

De bezorgdheid? Laat het ons weten.

Even geduld aub, het laden van...

Categorieën van het artikel

Verwerkingstijd

Normaal gesproken duurt het 15 tot 17 werkdagen om je jurk te maken na betaling. Het zal dan ongeveer 3-5 werkdagen voor het pakket reizen van onze fabrieken naar uw bestemming. We zullen het schip door EMS of TNT. Dus als je wilt een unieke trouwjurken bestellen, moet u het bestellen een maand voor uw bruiloft.

Spoedbestelling

Wij aanvaarden 10 dagen rush order.
10 dagen spoedorder, je moet extra betalen 50 EUR ons.

Met applique, borduurwerk, beading trouwjurk

Het zal 15 tot 17 werkdagen duren om op maat van uw jurken door professionele naaister. Ook duurt ongeveer 3-5 werkdagen voor het pakket reizen van onze faciliteiten naar uw bestemming, zijn de exacte levertijd op basis van de rederij (EMS, TNT, etc) standaard.

Toga Jurken

Het zal 11 tot 13 werkdagen duren om op maat van uw jurken door professionele naaister. Het zal dan ongeveer 3-5 werkdagen voor het pakket reizen van onze faciliteiten naar uw bestemming, de exacte levertijd is gebaseerd op de rederij (EMS, TNT, etc) standaard.

Speciale gelegenheden Jurken

Speciale gelegenheid jurken hier ook avondjurken, cocktailjurken, bruidsmeisjekleding en bloemen meisjes jurken.

Het zal 7-10 werkdagen te nemen op maat van uw jurken door professionele naaister. Ook duurt ongeveer 3-5 werkdagen voor het pakket reizen van onze faciliteiten naar uw bestemming, zijn de exacte levertijd op basis van de rederij (EMS, TNT, etc) standaard.

          Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.                                          Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
Brautkleider Robe de mariée Copyright © 2000-2011 http://www.trouwjurkengoedkoop.com Copyright, Alle rechten voorbehouden.