Inloggen|Schrijf je gratis in |Bekijk winkelwagen|Producten|Label|Nederland (Dutch)

Gratis Tax (alle landen).
Onze diensten: Beste kwaliteit, beste service, snelle.
E-mail: Klik hier

De bezorgdheid? Laat het ons weten.

Even geduld aub, het laden van...
Plaats: ThuisTrouwjurkenArtikelIndividuele karakter, niet verliezen poise voor bruiloft fot

Categorieën van het artikel

Individuele karakter, niet verliezen poise voor bruiloft fot

The more similar article ,please click here.

U wilt nemen foto's van een stijl, en anderen zijn verschillend? Dit hoeft niet alleen, de fotograaf de technologie, moeten ook uw samenwerking, ik introduceren, verschillende fotografie houding, voor uw referentie.                   

 

1, in een enkele nemen een foto, je moet aandacht besteden aan:

         If you want the more contents please click galajurken.

A , nemen a foto, mensen lichaam en hoofd, niet een lijn, niet en gemalen verticale. Het lichaam en de grond, is een rechte lijn, inflexibele zal voelen. Dus, wanneer het lichaam, positieve richting van de camera, hoofd moet, links of rechts, schakelen sommige, verschijnt afbeeldingen elegante; Ook, wanneer de camera, ogen werden doodgeschoten, een lichte, kan de afbeelding, verschijnt er boos en elektromagnetische velden, en de stereo gevoel kan verhogen.

B, ledemaat gewijzigd, er zijn wendingen en bochten of hoek, niet parallel. Ongeacht de camera, vergadering of staande houding is, laat niet haar armen of benen parallelle, omdat, worden stijf, en machines. Goede praktijken, is het liedje, straight, of beide, naar een bepaalde hoek vormen. Het is, kan het verplaatsen gevoel veroorzaken, houding en verandering in overvloed.

C, schouders, taille, heup, niet met het grondniveau, is niet bevorderlijk voor te bouwen, de curve van het lichaam. Hip om te zetten in het verleden, om te laten zien, de smalle zijde van de; En borst, door aan het buigen van de taille, torenhoog shows. Op hetzelfde moment, het karakter van een hand, kan worden geplaatst in de heupen, en beeld geven, zorgen voor de nodige breedte.

 

http://www.trouwjurkengoedkoop.com/images/201205/goods_img/7718_G_1336670141160.jpg

2, in twee mensen nemen een foto, je moet aandacht besteden aan:

A, twee mensen nemen a foto, aandacht, tussen de twee van verandering. Het menselijk lichaam structuur, verdeeld het departement, de borst, de heup, in drie van de studies, twee mensen nemen een foto van modellering, zullen we van twee mensen body mass, in twee groepen. In het algemeen, ZhaoXiangZhe, camera, er zijn zes fundamentele combinatie: de dame in een positieve, de verandering van de kant van de mannen. In de elementaire combinatie, en op basis van prima aanpassen ", zodat ze kunnen produceren, vele modellering.

B, twee mensen, stand face to face, Mr. If omhelzing, lady's taille, aandacht, BaoYao hand, of wilt weergeven, als de hand, aan het licht komen, ruw, verschijnen dus, BaoYao actie, zomaar zijn hand, aan haar kant van de overeenkomstige heup, dat is alles. Indien ingedrukt Mr. The hand van de dame, vervolgens, zachtjes dame vingers, lady's hand, de hand van de stok van XiangXianSheng. Dus in de hand, gedragen zich zeer harmonische.

C, wereld, ieders uiterlijk, structuur, het aandeel is anders, dus, kunnen niet precies hetzelfde standpunt in, volgens verschillende mensen, dienovereenkomstig aan te passen. Imitatie is niet goed. Fotografen moeten worden in het leven, observeren, vond dat de schoonheid van mensen, volgens verschillende mensen in, aanpassing, begrijpen de curve van het menselijk lichaam, zodat ze fotografie uit, goede foto konden.

The article  have released in the http://www.trouwjurkengoedkoop.com, i hope you like it.

  • User Reviews
Heeft nog geen commentaar van gebruikers
Gebruikersnaam: Anonieme gebruiker
E-mail:
Evaluatie grade:
Code: captcha
Commentaar:
 
   
          Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.                                          Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
Brautkleider Robe de mariée Copyright © 2000-2011 http://www.trouwjurkengoedkoop.com Copyright, Alle rechten voorbehouden.